Maklumbalas Syarat Kelayakan Masuk ke Program Sijil Kemahiran Malaysia (SKM), Diploma Kemahiran Malaysia (DKM) dan Diploma Lanjutan Kemahiran Malaysia (DLKM) di Pusat Bertauliah Jabatan Pembangunan Kemahiran

Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK), Kementerian Sumber Manusia (KSM) sedang mengumpul maklumat berkaitan syarat kelayakan masuk pelatih ke Program Sijil Kemahiran Malaysia (SKM), Diploma Kemahiran Malaysia (DKM) dan Diploma Lanjutan Kemahiran Malaysia (DLKM) di semua Pusat Bertauliah (PB) JPK dari tahun 2014 hingga 2017. Data dan maklumat ini sangat penting bagi membantu pihak Jabatan untuk menggubal polisi, dasar, strategi dan panduan berkaitan bagi meningkatkan pelaksanaan program TVET di Malaysia. Soalselidik ini mempunyai 5 bahagian iaitu :

Bahagian A - Maklumat PB
Bahagian B - Syarat Kelayakan Masuk ke Program SKM, DKM dan DLKM di PB tahun 2014
Bahagian C - Syarat Kelayakan Masuk ke Program SKM, DKM dan DLKM di PB tahun 2015
Bahagian D - Syarat Kelayakan Masuk ke Program SKM, DKM dan DLKM di PB tahun 2016
Bahagian E - Syarat Kelayakan Masuk ke Program SKM, DKM dan DLKM di PB tahun 2017
Bahagian F - - Syarat Kelayakan Masuk Pelatih Yang Ditetapkan oleh PB ke Program SKM, DKM dan DLKM

Maklumbalas boleh diberikan melalui link :

https://goo.gl/forms/9knYU6rxOiXTd2jk2

atau muat turun disini >>Templet data Single System - JPK<< dan emelkan kepada: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Sehubungan dengan itu, kerjasama pihak PB untuk menyediakan input yang diperlukan dengan melengkapkan soalselidik ini dengan kadar segera. Kerjasama daripada pihak tuan/puan amat diperlukan bagi melengkapkan soal selidik ini selewat-lewatnya pada 13hb NOVEMBER 2017.

Di atas kerjasama tuan/puan melengkapkan maklumbalas ini didahului dengan ucapan jutaan terima kasih.

Jabatan Pembangunan Kemahiran

Kementerian Sumber Manusia

6 November 2017

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…